Royal Canin hundefoder til hunde i alle aldre

Lige som mennesker har hunde brug for forskelligt foder, alt efter hvor gamle de er. Hvalpe har brug for en type foder, unghunde en anden. Når din hund bliver voksen eller ældre, vil den typisk kunne udvikle medfødte sygdomme eller skavanker præcis som mennesker. Skavankerne afhænger fuldstændig af, hvilken hunderace du har. Golden Retrievere har for eksempel tendens til at få følsom hud, mens gravhunde ofte får problemer med knoglerne i deres ben på grund af deres korte ben og lange, tunge krop. Det er derfor vigtigt, at du giver din hund noget foder, der passer til dens race.

Hos webshoppen simbasfoder.dk kan du finde et stort udvalg af Royal Canin hundefoder. De laver hundefoder til hunde i alle aldre, så det understøtter hundens udvikling. Derudover laver de også hundemad, der er specielt rettet mod nogle af de mest populære hunderacer i Danmark. Det er for eksempel labrador og schæfer. Alle hunderacer døjer med nogle forskellige problemer, og hundefoderet er derfor tilsat vitaminer og mineraler, der støtter op om den specifikke hunderace. 

Når det kommer til schæferhunde, har de for eksempel et meget sart fordøjelsessystem. Der er derfor tilsat nogle proteiner til deres foder, så det bliver nemmere for dem at fordøje. 

Hunde kan også få livsstilssygdomme

Det er ikke kun mennesker, der kan få livsstilssygdomme, hvis de ikke motionerer nok eller ikke spiser ordenligt. Det kan hunde også. Royal Canin laver derfor også hundefoder til hunde, der er blevet overvægtige. Det kan der være mange grunde til. Det kan være en periode uden så meget motion. Det kan også være en periode, hvor hunden har fået for meget menneskemad. Det kan derfor være en god ide at give din hund noget light hundemad og skrue op for motion og ned for menneskemad. Så vil den typisk hurtigt tabe sig igen. Det gør, at den ikke vil få livsstilssygdomme som diabetes og dårligt hjerte.

Du kan også give light mad forebyggende. Der er nemlig nogle hunderacer, der har større tendens til at tage på, end andre. Det kan derfor være smart at forebygge det. 

Webshop med stort udvalg

Udover Royal Canin hundefoder kan du også få andre typer af hundefoder på simbasfoder.dk. Derudover kan du også få mad til katte og tilbehør til både hunde og katte. Til hunde kan det for eksempel være hundesnore, shampoo, poser til at samle op efter din hund og meget andet. Det gør det nemt at bestille noget nyt tilbehør til din hund, når du også bestiller mad til den. Det kan ofte være der, at du kommer i tanke om, at du mangler noget. 

Det er vigtigt, at du bruger den rigtige shampoo til din hund. Hvis du bruger shampoo til mennesker, når du vasker hunden, kan du ødelægge det naturlige fedtlag, den har i sin pels.

Du finder også et stort udvalg af legetøj til din hund hos simbasfoder.dk. Det er for eksempel bolde eller tove, som du kan lege med hunden med. Der er også aktivitetslegetøj, som kan holde hunden beskæftiget, når den er alene hjemme.