På Net2kompagniet.dk finder du platvinduer til super konkurrencedygtige priser

Kvalitetsvinduer til meget konkurrencedygtige priser leveret direkte fra fabrikken. Det er hvad, du kan erhverve dig via Net2kompagniet.dk. Her leveres direkte fra fabrikken og til kunden. Du får generelt meget for pengene, og du kan få dine døre og vinduer præcis som du vil have dem. Det koster ikke ekstra at få lavet dem i specialmål. Det er simpelthen bare at indtaste dine mål ved bestillingen online via Netkompagniet.dk. Så modtager du et konkret, men stadig uforpligtende tilbud. Har du behov for det, vil du desuden blive kontaktet inden for 24 timer for at få gennemgået din bestilling.

Generelt bruges kun kvalitetsprodukter til produktionen af de vinduer og døre, og der ydes generelt 10 års garanti på alle vinduer og døre. Vinduer og døre produceres desuden på DVV DVC-godkendte fabrikker.

En af mulighederne hos Net2kompagniet.dk er at få lavet vinduer og døre i plast. Plast er et fremragende materiale til konstruktion af plastvinduer og plastdøre. Med plast får du en kombination af et minimum af vedligehold uden udgift til maling samt en god isoleringsevne ved hjælp af kammerinddeling i plastprofilerne. De senere år er plastvinduerne visuelt kommet på højde med traditionelle vinduer via en produktudvikling, som betyder, at man kan bygge plastelementerne i lige så slanke profildimensionerne som træ. Og dette uden at gå på kompromis med styrke og isoleringsevne. Med plastvinduerne er sikkerhed og brugervenlighed også i top.

Plastvinduer kan fås i en lang række udgaver. Der er flere muligheder for antal fag. Disse kan kombineres med oplukkelige vinduer,  men det er også muligt at få et fast karms vindue eller 1 fag eller 2 fags sidehængt vindue.

Og det hele foregår online. Du indtaster blot dine informationer og dine mål, så beregnes prisen selv. Det er super let og brugervenligt. Og du møder en virksomhed, der har mange års erfaring med døre og vinduer. Og med Net2kompagniet.dk undgår du fordyrende og tidsrøvende mellemled.