Sådan bliver du klar til at fiske!

Sådan bliver du klar til at fiske!

Ah, at være i kontakt med naturen og langt væk fra hverdagens stress og jag er usammenlignelig, og hvis man samtidig kan fange en flot fisk, der kan blive aftenens aftensmad, så bliver man også den store helt derhjemme.

Men hvad skal du investeret i af fiskegrej, hvis du er helt ubekendt med fiskeri-faget?

Vi giver et lidt mindre oprids her:

Du skal som udgangspunkt have en fiskestang, det giver næsten sig selv, og her kan du rådføre dig med en ekspert omkring, hvilken slags du skal bruge.
Til en fiskestang hører også et fiskehjul, hvor du skal huske at indstille bremsen korrekt.

Dernæst skal du have styr på, hvor meget fiskeline, du vil få brug for.

Nu står du med din fiskestang i hånden, gibber det nok i dig efter at fange din første fisk, men netop at få en fangst af en fisk handler om, hvilken slags fiskeri, du har tænkt dig at benytte flittigst, så du kan tage et valg om, hvad der skal for enden af snøren til at fange fisken.

Måske vil du begå dig i medefiskeri eller spinnefiskeri, og herfra kan du så beslutte, om du skal have en prop med krog, påført madding, eller et blink, der simulerer en fisk, for enden af snøren.

Det her var grundessens af, hvad du skal have fat i for at fange din første fisk, og der findes meget større udvalg af udstyr derude afhængig af, hvor meget du har tænkt dig at gøre ud af at fiske.

God fangst!