Vi skåler for hunden

Vi skåler for hunden

Madoplevelsen skal ikke være simpel for hunden. En hundeskål siger noget om hundens identitet, så du skal vælge hundeskålen til din hund med omhu

En hund har mange personlige karaktertræk, som både er medfødte, og som vi har opdraget den til at have. Dog har hunden ikke, modsat mennesket, de samme genstande at udtrykke sig med såsom en iPhone, en bil eller bøger.
Derfor skal de få genstande, som hunden rent faktisk har, gerne udtrykke hundens personlige stil, og en af dem er hundeskåle.

Hos Dollardog går vi op i, at måltidet for hunden bliver en både lækker, inspirerende og nogle gange positivt udfordrende oplevelse.

I vores udvalg af hundeskåle kan du finde de lidt mere klassiske varianter, som for eksempel en BeCo Skål, der nok er den model, som de fleste mennesker tænker på, når man nævner ordet “hundeskål”.

Men du kan også give din hund en anderledes oplevelse ved at give den en Buster Dogmaze, hvor selve skålen er indrettet som en mindre labyrint, hvor din hund skal bruge snilde til at skubbe maden ud for at spise den.

Generelt har vi i vores sortiment et rigt udvalg at hundeskåle, hvor du også kan finde Dobbelt Trendy Luxurious-skålen, der har kombinet mad- og vandskål og udsender et eksklusivt udtryk.

Til at øse mad op har vi selvfølgelig også en BeCo Foderskovl, så du slipper for lugten af hundemad på dine fingre og kan hælde større mængder mad op.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af hundeskål og find den, der passer bedst til din hunds udtryk og stil.