Find plæneklipperen der passer til dit behov hos Bahn-Larsen

At vælge hvilken plæneklipper, der er den perfekte til dit behov kan være som at søge i en jungle. Udvalget er mange steder kæmpestort. Men hos Bahn-Larsen har de via Bahn-Larsen.dk gjort valget lettere.

Bahn-Larsen er generelt stedet, hvor du kan finde et stort udvalg af maskiner til rigtig mange behov. Dette lige fra havetraktorer, over fejemaskiner, frontklippere og kædesave, men altså også plæneklippere.

Udvalget af plæneklippere er udvalg ud fra tre prioriteter. Det skal være gode tilbud, af god kvalitet og så være de modeller, der er populære. Stiga græsslåmaskiner er ifølge en epinion måling det mærke, som de flest danskere vil vælge. Det svenske mærke har i generationer formået at lave kvalitetsprodukter, og har indtaget en position som ef af verdens førende producenter. Via Bahn-Larsen.dk kan du vælge mellem en række kvalitetsproducenter, så du kan finde den løsning, der passer til dit behov. En af de vigtigste overvejelser du skal gøre, når du skal købe en plæneklipper er hvilken klippetype du ønsker. Du skal vælge om du ønsker Multiclip, Combi eller sideudkast, bagudkast.

Blandt udvalget kan nævnes den prisbillige Combi 40 E fra Stiga. Her får du en elektrisk plæneklipper, der er som skabt til den lille rækkehushave eller kolonihave. Har du brug for en lidt større model, så er Stiga Combi 53 SEQ en mulighed. Her får du en model top spækket med funktioner og som er selvkørende med EL-start. Modellen Stiga Multiclip Pro 53 S er en model, der bliver lagt mærke til, da den er med en meget stærk briggs & stratton motor, udviklet til den professionelle bruger. Fra andre leverandører end Stiga kan nævnes en række modeller fra Viking. Dette udvalg omfatter blandt andet modellen MB 248, der kommer med opsamler, og er god til plæner med mange kroge og op til 1200 m2.

Har du brug for rådgivning eller søger andre modeller, er du altid velkommen til at kontakte Bahl-Larsen.