Maling og udstyr på nettet

Når det kommer til projekter omkring hus og have, hvor der kræves maling af vægge eller andet er der mange penge at spare, hvis man tænker ukonventionelt. Det er nemlig langt fra billigst bare at begive sig ned til den lokale malerhandel, når der findes et væld af online butikker, som er konkurrencedygtige. Her kan man få tilsvarende kvalitetsprodukter til en reduceret pris, som bestemt er de få klik værd, det tager at finde frem til dem på nettet. Eksempelvis kan man på siden Malerlager.dk købe et bredt udvalg af kvalitetsmaling til forskelligt brug.

På Malerlager.dk er fokus på både god kvalitet og en lav pris. På siden fås blandt andet astma/allergi-mærket maling, samt maling til udendørs brug, facademaling, vandig akrylmaling, træværksmaling og plastmaling. Alt maling, som sælges på malerlager.dk, er gennemtestet og dansk, hvilket er en klar garanti for en sådan god kvalitet. Mærket, der forhandles på siden, er Beck og Jørgensen. Beck og Jørgensens fokus er på at sælge maling, der ikke går på kompromis, når det kommer til sundhed. Derfor er alle indendørsmalinger fra Beck og Jørgensen mærket med Blomsten. Derudover sælges mange andre produkter, der er nødvendige i forbindelse med maleprojekter, såsom børster, ruller, sikkerhedsudstyr, sandpapir, tape, afdækning og spartelmasse. 

Malerlager.dk er stolte af at kunne tilbyde en pris, der er overkommelig og fornuftig, og som førstegangskunde kan man endda få 10 procents rabat på sit køb. Derudover er teamet bag siden glade for at give et yderligere godt tilbud, hvis der er tale om et større projekt, der kræver mange materialer. Køber man for et beløb over 950 kroner, kan man derudover få leveret varerne uden yderligere omkostninger til enhver adresse i Danmark. 

Malerlager.dk er en e-mærket onlineshop. Dette betyder, at man som kunde kan handle trygt, også selvom det er på nettet. Derudover går malerlager.dk ikke ned på kundeservice, men kan altid hjælpe med at overskueliggøre ethvert maleprojekt, fra indkøb af første spand, til valg af pensler og sikkerhedsudstyr, og til det sidste finish. Har man dog alligevel lyst til at interagere med de ansatte ansigt til ansigt, samt se det store udvalg med egne øjne, kan man besøge den store butik i Aarhus, hvor dette netop er muligt. 

Er man på udkig efter andet end maling og tilhørende udstyr, er malerlager.dk stadig et godt bud på en troværdig forhandler, der kan tilbyde gode priser – eksempelvis kan et udvalg af forskellige typer tapeter også fås på siden.