Der er mange muligheder med et vildtkamera

Vildtkameraer er oprindeligt udviklet og designet til jægere, landmænd og andre der har brug for at overvåge et udendørs område. Du kan faktisk også benytte et vildtkamera som et overvågningskamera, da det kan køre på batteriet i langt tid uden tilsyn.

Hos Specialkamera.dk har de et bredt udvalg af forskellige vildtkameraer til forskellige behov. De fleste kommer med en usynlig infrarødt LED, der tændes når kameraet skal lave optagelser i mørke.. Det ultrarøde lys udsendes med en bølgelængde, der gør lyset usynligt for det menneske øje. Dermed er det muligt, at kameraet kan forblive helt skjult i mørke, og dermed er velegnet til diskret overvågning, hvis man vil undgå at afsløre kameraets placering.

Et vildtkamera kan også bruges til overvågning af en byggeplads eller i en båd. Dette da det tåler både regn og frost og altså i situationer hvor almindelige overvågningskameraer ikke er optimale. De nyeste modeller har indbygget MMS-modul, der gør det muligt at få tilsendt fotos, når kameraet registrerer bevægelse, eller når man sender en SMS-kode til kameraet for at rekvirere et foto.

Blandt udvalget af vildkameraer hos Specialkamera.dk kan nævnes nyheden Bushwhacker Big Eye D3. Et kamera der slår de fleste konkurrenter af banen i mellem-segmentet. Her får du en imponerende kombination af funktioner og egenskaber i dette prisleje. Kameraet er med overbevisende høj billedekvalitet, og video kan optages i full HD. Blandt populære modeller kan fremhæves Bolyguard SG550M-12m, der netop kommer med den populære SMS / MMS funktion. Dette kan også være nyttig i et sommerhus eller en kolonihave. Dette specielt når det er stormvejr eller hvis der er fare for oversvømmelse. Faktisk er det også muligt at få live video transmission fra de nyeste 3G/4G vildtkamera med live video. Dermed kan du følge live med fra alle steder i verden. Vildtkameraer er fantastisk funktionelle til mange behov.