Få en sund kropsholdning med et lændebælte

Mange mennesker oplever at føle sig hæmmet i hverdagen pga. smerter i nak, ryg eller læn. Der findes mange gode bud på behandlinger, produkter og øvelser, man selv kan lave, men ikke alting virker for alle. Leder du efter et praktisk alternativ, er et lændebælte måske vejen til lindring for dig. Hos BestPosture har de stor erfaring med salg af posturtøj, bl.a. lændebælter, som skaber mærkbare resultater hos mange brugere.

Posturtøj til en bedre holdning i hverdagen

Posturtøj er tøj, som er specialdesignet til at mindre din krop om at bevare en sund og ret kropsholdning i løbet af dagen. Det kaldes også holdningstøj. Tøjet er designet med en innovativ teknologi, som i praksis fungerer ligesom en ryg- eller lændestøtte. Har du f.eks. en tendens til at synke skuldrene sammen eller krumme ryggen, vil dit posturtøj motivere kroppen til at trække skuldrene tilbage og rette ryggen op, så du i længden vil udvikle en sundere kropsholdning. Det sker ikke gennem ubehagelig provokation, men gennem behagelige påmindelser, så du oplever bedst mulig komfort uden at synke sammen i gamle vaner.

Med posturtøj oplever du generelt de samme fordele som ved et ryg- eller lændebælte, med det ser pænere ud.

Næsten samme effekt som rygøvelser

Tanken bag posturtøj er at skabe den nemmest mulige motivation til, at brugeren udvikler sin kropsholdning i en positiv retning. Det at bære et lændebælte kan altså sammenlignes med at lave rygøvelser, da de konstante påmindelser vi få dig til at korrigere din kropsholdning mange gange i løbet af en dag.

Det er vigtigt, at du lytter til din krop, så du ikke overbelaster ryg, lænd og nakke i dine bestræbelser efter en bedre holdning. Nogle bærer lændebæltet 24 timer i døgnet, andre kun en time, og nogle hveranden dag. Det er kun dig selv der ved, hvornår nok er nok for dig. Læs mere om lændebælter på bestposture.dk.