Online køb af maling

Mange danskere har stadig til gode at få øjnene op for de mange fordele ved at købe deres maling online. Mange er nervøse for valget af den rigtige farvenuance. Også valg af den rette glans kan være svær. Derfor står Malerlager.dk, der blev grundlagt i 2006, altid til rådighed med troværdig og professionel rådgivning i forbindelse med køb af maling og andre malerredskaber. Du kan kontakte kundeservice direkte eller læse en række online guides til valg af produkt eller brugsanvisninger til selve maleprocessen.

Det er, forinden køb af malingen til den nye udestue eller badeværelset, muligt kvit og frit at bestille et farvekort over hele webshoppens populære farver. Dette giver dig muligheden for at se nuancerne op mod egne møbler og ens øvrige farveindretning, samt at lade sig inspirere til nye farvekombinationer. Malerlager.dk’s sortiment favner bredt og de bedste produkter inden for en bred vifte af maling og malerredskaber er nøje udvalgt hertil. Webshoppen er e-mærket, og du er ved online køb garanteret en god og konkurrencedygtig pris, der matcher andre netpriser.  

Du kan på webshoppen finde et bredt udvalg af kvalitetsmaling til både indendørs- og udendørsklima, træværk, samt vådrum og bademiljøer. Den maling du køber hos Malerlager.dk er produceret af dansketablerede Beck og Jørgensen. Virksomheden blev grundlagt i 1892 og har igennem tre generationer leveret gennemtestet og velproduceret maling af høj kvalitet til professionelt såvel som privat brug. Virksomheden har lokaler i det nordlige København, og er en af de malerproducenter i Danmark med flest produkter, der har modtaget det europæiske miljømærke, Blomsten. Malerlager.dk er derfor stolt forhandler af B&J maling. Derudover forhandles også Danmarks eneste maling med Astma-Allergi Danmarks allergimærke, Den Blå Krans. Vægmalingen, CARE 5 er en del af Beck og Jørgensens allergivenlige sortiment. Produktionen af denne maling foregår isoleret, så man sikrer, at der ingen forekomster af rester fra den øvrige maling er. Hertil er indholdsstofferne testet på hyperallergikere, hvilket sikrer, at ingen allergiprovokerende tilsætningsstoffer og konserveringsmidler er at finde i malingen.

Udover malingen forhandles også en lang række grundere og primere, samt spartel og fugemasse. Er det derimod blot værktøjet, du står og mangler til det store malerprojekt, er et bredt udvalg af klargøringsmaterialer, som afdækningstape og rengøringsmiddel, også at finde i sortimentet. Malerredskaber, som pensler, spartlere og malerruller fra bl.a. Spekter og Guldberg kan erhverves.

Malerlager.dk er altså autoriseret og e-mærket forhandler, og du er som kunde garanteret en let og gnidningsfri handel. Der leveres direkte til alle danske adresser fra dag til dag, og leveringen er gratis ved køb af produkter med en samlet pris, der overstiger 950,00 kr.