Udstyr er en vigtig del af outdoor livet

Elsker du outdoor livet på den ene eller den anden måde? Så elsker du helt sikkert også at have det rette udstyr, som passer til forholdene, og som bare gør livet udenfor lettere og mere behageligt.

Hos Xtragrej.dk har de alt hvad du skal bruge af outdoor udstyr. Dette både hvis du dyrker jagt, er spejder, er en del af campingfolket, men også til professionelle militær eller politi. Hos Xtragrej.dk kan du 24 timer i døgnet i ro og mag og altid til konkurrencedygtige priser vælge blandt et stort udvalg af alt til outdoor livet.

Xtragrej.dk fører alt du skal bruge af beklædning. Dette både jakker, termotøj, regntøj, sweatshirts, T-shirt, bukser, undertøje, beklædning til hoved og halsen, men også handsker, sokker, bælter og andet tilbehør. Som alle ved er tøjet ekstremt vigtigt for at kunne gøre sig outdoor. Det samme kan man sige om fodtøj. Xtragrej.dk har støvler og fodtøj, så du kan klare dig under alle forhold. Blandt andet føres støvler og sko fra producenten Bates og fra producenten 5.11, der begge produceret med det formål at sikre god komfort, støtte og fleksibilitet for dermed at nedsætte risikoen for skader og trætte fødder. Endnu en meget vigtig del af outdoor livet er en ordentlig rygsæk. Hos Xtragrej.dk har de kvalitets rygsække og tasker til alle formål. Dette både militærrygsække, daypacks, vandrerygsække, skuldertasker og sportstasker samt meget andet.

Men Xtragrej.dk kan du også få alt i sløring og camouflage heriblandt også ansigtssløring og de populære sløringsnet. Du kan i webshoppen få drikkesystemer som eksempelvis de populære camelback, du kan få en række udstyrstasker til mange forskellige behov. Du kan få kampveste, masser af feltgrej, knæ- og albuebeskyttere, masser af jagtudstyr, politik- og vagtudstyr, men også spændende ting som solcelleopladere, ting til personlig pleje, når du er i naturen, du kan få førstehjælpskasser og naturligvis telte, kogegrej, soveposer og underlag samt lygter, knive, Walkie-Talkies og alt andet, du kan få brug for til outdoor livet.