Anlægsgartner – til private og erhverv

Buus Anlægsgartner har etableret et væld af små og store anlægsprojekter i Århus og omegn siden 1991. Med en stor medarbejderskare samt faste sæsonarbejdere tilbyder vi alt fra storentreprise og kirkegårdsanlæg til haver og uderum hos private. Se mere på https://www.buus-ag.dk/ 

For private

– Haver og uderum

Har du brug for at få skabt en nyt haverum eller drømmer du om at omlægge din have? Buus Anlægsgartner har stor ekspertise i private haver, beplantning og belægning. Vi lytter til dine drømme og ønsker, men er også ærlige, når det kommer til hvad der fungerer og ikke fungerer. Hvis en drømmehave skal fortsætte med at være en drøm mange år frem, er det vigtigt, at den ikke bare er smuk, når vi forlader den, men at den også passer til den tid og den mængde af arbejde, du ønsker at bruge på den.

– Gratis klimatjek

Bliver du utryg over de seneste års skybrud og voldsommere klima? Mange boligejere hat ikke investeret i tiltag, der sikrer huset mod ekstremt vejr, og mange er ikke klar over, at de også selv har et ansvar for at sikre huset mod oversvømmelse. Buus Anlægsgartner tilbyder et gratis klimatjek, hvor en autoriseret kloakmester vil gennemgå jeres bolig/have og undersøge om det er nødvendigt med yderligere tiltag.

– Afskærmning og støjhegn

Er I generet af trafikstøj i huset, kan Buus Anlægsgartner tilbyde at opsætte et effektivt støjhegn, der kan give mere glæde i haven og mindre støj i huset.

For erhverv

– Gartner og Ejendomsservcie

Har virksomheden eller ejerforeningen brug for grønt vedligehold, viceværtsservice eller vinterservice, så kan Buus Anlægsgartner løse de fleste opgaver. Kontakt os gerne og lad os fortælle om de muligheder, vi tilbyder.

– Vintertjeneste

Buus Anlægsgartner tilbyder at lave en fast aftale om snerydning, så I ikke skal tænke på at ryde sne og salte veje og fortove. Det gælder både for virksomheder, boligselskaber, grundejerforeninger og private kunder.

– Storentreprise

Skal virksomheden eller kommunen have anlagt et større udendørsareal, har vi eksperter til alt hvad der vedrører fundament, beplantning og belægning, og vi har gennem de seneste år anlagt intet mindre end 500.000 m2 græs i form af fodboldbaner, golfbaner og parker.