Bikesport tilbyder et bredt udvalg af damecykler

Bikesport.dk er en super flot webshop drevet af Holbæk Cykelcenter, der også har en stor og omfattende fysisk butik i selve Holbæk. Her finder du landets bredeste sortiment af både højt profilerede kendte mærkevarer såvel som nye og mindre kendte, men spændende og opkomming mærker. Både hvis du dyrker cykling som sport, men også hvis du skal bruge produkter til den daglige cykeltur, så kan du finde dette hos Bikesport.dk.

Via Bikesport.dk kan du finde alt i cykler, cykel tilbehør, komponenter, rigtig meget cykeltøj. Men du kan også finde specielprodukter som energiprodukter til din træning eller hometrainer, så du kan træne hjemme i stuen. Men hos Bikesport kan du også finde et stort udvalg af damecykler. Ligegyldigt hvad dit behov er for en damecykel, så har BikeSport.dk det. Dette er fra mærker som Centurion, Avenue, Everton, Kildemoes, Koga, MBK og en række andre populære cykelproducenter. Et populært valg er blandt andet modellen Koga Sportslady, der betegnes som en let fitnesscykel til kvinder, der ønsker at cykle hurtigt, men i en behagelig kørestilling. En hurtig og komfortabel cykel i stilfuldt desig med diskrete farvemarkeringer. Populær er også en model som en Kildemoes City Retro sort damecykel. En klassiker i sin egen stilrene stil. Er praktisk og elegant på samme tid, og så er der masser af plads i kurven samt en dejlig blød sadel, der hjælper til en oprejst kørestilling. Blandt de mest solgte damecykler kan også nævnes en Centurion basic racing red damecykel. Dette er en grundmodel fra Centurien, der er letkørende og smidig, og hvor kraftoverførelsen er optimal.

Desuden får du altid super service hos Bikesport.dk, da holdet bag består af højt uddannede cykelmekanikere, der kan yde høj service og reparerer dine cykler. BikeSport.dk er stedet at handle, hvis du søger cykler og cykelprodukter i høj kvalitet til fair priser.