Philips Hue vender op og ned på det hele

 

Mulighederne for tekniske løsninger, der gør vores hjem endnu bedre at opholde sig i, udvikler sig hele tiden. Og i takt med at vores teknik hele tiden bliver opdateret, og får flere muligheder, så bliver mulighederne også større og større helt tiden. At have lamper og pærer, som kan styres via din smartphone var for blot år siden som en illusion. Men det har Philips Hue vendt op og ned på. Du får utroligt muligheder med Philips Hue. Med Hue kan du ændre stemningen i dit hjem fra almindelig hverdagslys, til hyggeligt lys eller til festligt lys, men blot et lille tryk. Livet bliver simpelthen bare lettere og mere behageligt med Hue.

I et Philips Hue er er alle pærer og lamper tilsluttes dit trådløse netværk. Og du kan få Philips Hue pærer med hvidt lys eller Hue pærer som kan skifte farve. Du får med de forskellige Apps, der findes få masser af features, der bare gør det lidt mere lækkert. Eksempelvis kan du sætte lyset til at blinke, når der scores i en fodboldkamp. Du kan sætte lyset til at tændes, når du kommer hjem, og sørge for at få en stille morgen-vækning, der minder om det der sker naturligt i naturen. Men mulighederne er mange.

Philips Hue kan du med fordel købe via LampeGuru.dk. Du kan få mange flere information om Philips Hue via https://www.lampeguru.dk/maerker/philips-lamper/philips-hue.html

Hue er kommer i en ny tredje generation med forbedret farver. Philips har forbedret den blå og den grønne farve, så du får den helt rigtige farvespectra. Typisk kan du starte med et basic kit, og siden supplere med ekstra Hue lamper og pærer. Men hos LampeGuru.dk kan du generelt få lamper til alle behov. Dette er lige fra designerlamper, men også lamper i den mere billige prisklasse. I alt mere end 2000 forskellige lamper findes i webshoppen.