Den Blå Planet har oplevelsesmuligheder til alle aldersgrupper

Leder I efter et sted, hvor hele familien kan få en stor oplevelse sammen, og hvor alle aldergrupper kan få udbytte med hjem. Så er Den Blå Planet et oplagt valg. I Den Blå Planet kan far og mor blive imponeret over de store hajer, de helt små kan få lov til at røre en række dyr, mens de lidt større børn kan tilegne sig masser af viden om livet under havoverfladen.

Siden åbningen i 2013 har Den Blå Planet udviklet sig til at være blandt de mest besøgte attraktioner i Danmark. Akvariet har viderført Danmarks Akvarium, der tidligere lå i Charlottenlund nord for København, men er blevet væsentligt større end de tidligere akvarie, da Den Blå Planet indeholder i alt 20.000 dyr fordelt på 450 arter og en samlede akvarievolume på 7 millioner liter. ca 3000 dyr flyttede med fra Charlottenlund, men 17.000 nye er altid kommet til.

Den Blå Planet ligger super godt og smukt placeret i Kastrup på Amager tæt på Danmarks hovedstad. Herfra er blot få minutter gang til metrostation, hvorfra det tager mindre end ti minutter at køre ti centrum af København. Der går shuttlebusser både fra Københavns Lufthavn og fra Københavns Hovedbanegård til Den Blå Planet, så det er super let at komme dertil.

De 7 millioner liter er fordelt i alt 53 akvariet, hvoraf Oceantanken med hele 4 millioner liter vand. Det er i Oceantanken at du kan møde de berømte hammerhajer, der bliver over 3 meter lange, når de er udvokset, hvilket dog først er i 2023!

Men i Den Blå Planet er der også muligheder for at få rundvisning bag facaden, det er faktisk muligt at komme til at dykke med hajerne eller blot være med til at fodre dem. I Den Blå Planet er det også muligt at afholde en børnefødselsdag. Du kan dermed virkelig give dit barn og han eller hendes veninder en super stor oplevelse, de sent vil glæde.