Pynt haven og hjemmet op med flotte og naturtro dyr

Pynt haven og hjemmet op med flotte og naturtro dyr

Hvis du ikke synes, at der er fugle nok i din have, kan du hjælpe dem lidt på vej ved at sætte træfigurer af fugle derud. Du kan også bruge fuglene, hvis du synes, at der er for mange småfugle. Så kan du have en stor figur af en rovfugl siddende. 

Et godt mærke at holde øje med, hvis du gerne vil have nogle meget naturtro figurer af dyr og fugle, er Wildlife Garden. De har specialiseret sig i at lave nogle meget flotte figurer, hvor du næsten ikke kan se, om det er en rigtig fugl eller en figur – specielt ikke når den sidder ude i haven. 

Du kan blandt andet købe Wildlife Gardens figurer hos pindhus.dk. Det er en fin webshop, der har specialiseret sig i brugskunst, møbler, køkkenting, og hvad du ellers måtte have brug for til din bolig. Når du skal indrette dit hjem med enten små eller store ting, er det derfor et rigtig godt sted for dig at kigge. 

Fuglene kan bruges både ude og inde. Hvis du har dem stående udenfor, vil de falme i farverne på grund af vind og vejr. Hvis du har dem stående indenfor, kan du have glæde af dem i rigtig mange år fremover. Du kan får eksempel have dem stående i vindueskarmen eller i bogreolen. 

Udover at lave de flotte figurer laver Wildlife Garden også fuglehuse. Det er små hyggelige huse, der ligner rigtige huse. Det kan for eksempel være et bondehus, en fjeldhytte og en funkisvilla. På den måde kan du få et fuglehus, der passer til din have. Du kan vælge mellem fuglehuse, der kan bruges som redekasse, foderbræt eller fuglebad. Du kan selvfølgelig også have alle tre ting i haven, så du kan tiltrække nogle flere fugle til din have og sidde og nyde det rige fugleliv fra dit vindue eller din terrasse.