Frugtkurven – Firmafrugt til alle virksomheder

Frugtkurven

For 17 år siden startede Frugtkurven med firmafrugt, som et sundere alternativ til søde sager på arbejdspladsen. I dag er de en af landets største leverandør af frugtordninger med frugtkurve og frugtkasser til små og store virksomheder i alle brancher.

Som følge af, at flere virksomheder igangsætter sundhedsinitiativer på arbejdspladsen, opleves der en øget efterspørgsel på særligt frugtordninger. Firmaer, der tilbyder medarbejdere frisk frugt i arbejdstiden, sender nemlig et signal om, at de interesserer sig for medarbejdernes overordnede sundhed og velvære.

Med en professionel frugtordning fra Frugtkurven.dk får I frugter og grønt i topkvalitet, der er 100% sæsontilpasset, findes i økologiske varianter og som leveres i bæredygtige og bionedbrydelige frugtkurve og frugtkasser.

For Frugtkurven er kvalitet, smag og variation tre kerneværdier, som de ikke går på kompromis med. Uanset, om det handler om service, valg af underleverandører eller hvordan produktionen håndteres, så er der altid plads til forbedringer, som de bestræber sig på at efterleve.

For at opnå den bedst mulige kvalitet, så håndpakkes alle Frugtkurvens frugtkasser og frugtkurve i eget pakkeri. For at opretholde en høj fødevaresikkerhed bruger alle deres medarbejdere i produktionen kliniske handsker i forbindelse med håndtering af frugten. Ligeledes anvender de i pakkeriet rulleborde, el-truck samt andre hjælperedskaber for aktiv nedbringelse af arbejdsrelaterede skader og belastninger.

Som noget nyt, tilbyder Frugtkurven nu også en praktisk og miljøvenlig Frugtkufferter til private. Hvis dit firma er firmafrugtkunde hos Frugtkurven.dk kan du nemt bestille den sunde og varierede frugt til dig selv eller familien. Frugtkufferten er 100 % genanvendelig og naturligvis fødevaregodkendt.

Hvis du er vild med frugt, så byder Frugtkurven.dk hver måned på en ny opskrift med frugt til alle frugt elskere. Det kan være alt lige fra sunde desserter, nemme forretter & hovedretter med frugt & grønt.

Har du brug for vejledning, et godt tilbud på en eksisterende frugtordning til arbejdspladsen eller ønsker du at starte med at få leveret firmafrugt, så kontakt Frugtkurven.dk allerede i dag på telefon 51 50 11 95.