Fra det store til det små: Alt hvad dit køkken skal bruge

Fra det store til det små: Alt hvad dit køkken skal bruge

Har du et storkøkken, som har set bedre dage, og hvor mange maskiner kunne trænge til at blive skiftet ud? Eller er du nystartet med dit eget cateringfirma og har brug for det mest basale for at kunne tilbyde dine kommende kunder den rette service? Begge dele og alt derimellem kræver det rette udstyr og af god kvalitet. Der står Nordisk Storkøkken på spring for at hjælpe.

Kvalitet og funktionelt design

Som fast leverandør af udstyr til storkøkkensektoren på det danske marked har Nordisk Storkøkken er stor rolle inden for branchen. De samarbejder blandt andre med hoteller, restauranter, kantiner og storkøkkener fordelt på hele landet. Derudover leverer de også udstyr til marine- og offshoresektorens køkkener.

Nordisk Storkøkken har stort fokus på at yde en service og levere produkter, som kan kendetegnes ved deres høje kvalitet, funktionelle design og vores gode service. Det er deres mærkesag, at alle kunder bliver forsynet med netop de typer maskiner, inventar samt serverings- og køkkenartikler, som er nødvendige for, at de kan udføre deres arbejde til punkt og prikke.

For at kunne efterleve kundernes høje krav har Nordisk Storkøkken samarbejde med både danske og udenlandske leverandører, der stilles store krav til produkternes stand og holdbar hed, og at alle former for drift, leveringer og service udføres med størst muligt hensyn til miljøet.

Et væld af produkter

Nordisk Storkøkken har hylderne fyldt med varer, der kan gøre en forskel i dit køkken. På lageret står alt fra store industriopvaskemaskiner til små og helt simple bageplader. Derudover er flere af de store producenter på listen, blandt andre Vibocold og Zanussi, for ikke at nævne tyske Saro. Alle vidner om bevidste indkøb af høj kvalitet.

Blandt de mange produkter er deres køl- og fryseteknik værd at fremhæve. Her findes der hos Nordisk Storkøkken en løsning, der tager hensyn til alle kapacitetsbehov. Derudover er det på dyre elementer som denne kategori vigtigt at tænke på både miljø og økonomi. Hos Nordisk Storkøkken findes du elementer, som både kan håndtere køl, frys, vand samt is – og de hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit køkken.

Det samme gælder på opvaskefronten. For man kan være nok så god en kok, tjener eller forretningsfører, men man kommer ikke langt i branchen uden en god opvaskemaskine. Hos Nordisk Storkøkken har de både grovopvaskemaskiner, hætteopvaskemaskiner, maskiner med indbygget afløbspumpe og afkalker – eller var det noget med en tunnelopvaskemaskine.

Dog skal man huske at et køkken ikke kun er gjort af de store maskiner, som kan det hele. Det er også de små ting, som bestikholdere, kurve, bakker og så meget andet, der er med til at få hverdagen i et storkøkken eller kantine til at fungere. Derfor kan de naturligvis også fås hos Nordisk Storkøkken.

Find dit nye catering- og storkøkkeninventar hos Nordisk Storkøkken.