Find det fedeste MTB tøj via CoolMTB.dk

Når du kører Mountainbike er det vigtigt at køre stærkt, men for mange er det mindst lige så vigtigt at se godt ud. MTB er en udstyrssport, og en sport, hvor udseende er vigtigt. Man må simpelthen ikke gå ned på udstyr. Selvom du er dedikeret til MTB-sporten, kan det faktisk være svært at finde en shop, hvor der primært er fokus på udstyr til MTB og ikke primært race. Men en sådan shop finder du på Coolmtb.dk.

Her finder du en shop, hvor du finder masser af kræs til dig der dyrker sporten til til din MTB. Hos Coolmtb.dk går de rigtig meget op i, at MTB tøj og udstyr er i absolut topklasse. Kvaliteten skal være 100 procent i orden, og priserne er super konkurrencedygtige og altid fair.

Blandt udvalget i shoppen er alt i MTB tøj, så du kan sikre at beklædningen er i orden, at du kan se godt ud, kan ventilere godt, holde dig varm og tør, og bare er funktionelt. Hos Coolmtb.dk har de arbejdet hårdt for at finde frem til det absolut bedste indenfor tøjbeklædning, som er den bedste løsning til dig der dyrker sporten. De har fået sammensat et fremragende sortiment af jerseys, shorts, handsker og meget andet hos Coolmtb.dk.

Søger du en jersey kan du finde et udvalg fra blandt andet Troy Lee Designs. Verdensmestre kører i tøj fra Troy Lee Designs, og designet står nærmest for sig selv. Super cool og med alle de funktioner, som man har brug for. Men naturligvis fører de på Coolmtb.dk også de lækre jerseys fra Dakine. Det amerikanske mærke, der blev skabt på Hawaii, er kendt for at lave livsstilsprodukter i en virkelig unik stil. Hos Dakine ved de, hvad man som MTB kører sætter pris på, og er også meget kendt for at lave nogle super lækre rygsække. Fra Troy Lee Designs fører de på Coolmtb.dk også utrolig lækre shorts med en pasform, der er spot on, og som er lavet i materialer, der er i top, hvor syningerne er perfekte, og kvaliteten er i top. Troy Lee Designs er ganske enkelt førende inden for shorts inden for MTB.

Handsker skal du også bruge, når du kører MTB. Hos Coolmtb.dk fører de MTB handsker både til sommer og vinter fra netop Troy Lee Designs. Du kan få handsker i topkvalitet, med det bedste greb, med en fantastisk ventilation og som bare er lækre at have på hånden.

Generelt kan du hos Coolmtb.dk få alt du skal bruge til at dyrke din sport. Dette lige fra den perfekte ramme, over alt til brug i dit cockpit plus dæk og slanger, og til de fedeste tasker og sko. Men du kan faktisk også få super cool googles, alt du skal bruge til din sikkerhed på cyklen, men også pedaler, skærme og værktøj til at holde din MTB vedlige.