Alt til din restaurant, cafe eller bar

Zederkof.dk blev grundlagt i 1999 og er siden blevet Danmarks førende leverandør af blandt andet møbler, inventar og isenkram til blandt andet restauranter.

Udover deres webshop, der har de et showroom i Fredericia. Her kan man komme og se deres produkter.

Hos Zedekof.dk finder du et stort udvalg af produkter. Indenfor møbler finder du blandt andet borde og stole til restauranter, konferencestole, barstole og ståborde. Men du finder også møbler som havebænke. Nogen cafeer og restauranter har nogen gange havemøbler stående udenfor, hvor kunderne kan sidde, når det er godt vejr.

Når man har en restaurant, cafe eller bar, så er indretningen rigtig vigtig. Hvis folk ikke finder stedet hyggeligt, så kommer de som regel ikke igen. Derfor er det vigtigt at gøre stedet hyggeligt med indretningen. Hos Zederkof.dk har de alt, hvad der skal til for at gøre et sted hyggeligt. De har blandt andet vægdekorationer, kunstige planter samt duge, bordløbere, lysestager og vaser.

Af andre ting som man har brug for til fx en cafe, der har de service. De har alt fra glas, bestik, tallerkner og serveringsfade. Men de har også ting som ovne, mikroovne, koge- og stegeudstyr, kaffemaskiner og opvaskemaskiner samt meget andet.

Alt, hvad du kan stå og mangle, når du har en cafe, bar eller restaurant, det kan du finde hos Zederkof.dk

Ved at købe tingene ved dem, så er du fri for at skulle ud og købe tingene flere forskellige steder. Her kan du få det hele på et sted. Hvis du er en, der kan lide at se tingene før, at du køber dem, så kan du kigge forbi deres showroom. Desuden så får du 3 års garanti på de ting, som du køber hos dem. Når det kommer til levering, så kan du vælge at få tingene leveret, men du kan også vælge at afhente dem selv.